Tattoofotograaf
Home Gallerij Fotoshoot Tarieven Biografie Contact Links Log in

Fotoshoot

Introductie

Een tattoo geplaatst en wil je een mooie foto voor jezelf of je vriend(in), neem dan snel contact met me op.

  model Diana
Fotografie opstelling

Werkwijze.

Kennismakinggesprek

Mensen vinden het soms ongemakkelijk om voor de camera te staan in onbekende omgevingen en dan ook nog een onbekende fotograaf. Een kennismakingsgesprek kan helpen om deze drempel weg te nemen door alvast kennis met mij te maken, maar ook met mijn camera en mijn studio. Ook kunt u ter voorbereiding foto's die u aanspreekt meenemen (van het internet of uit tijdschriften). Deze foto's kunnen als inspiratie dienen voor de fotoshoot.


Overeenkomst

Om misvestanden te voorkomen wordt aangeraden om een overeenkomst door beide partijen te tekenen. Dit zijn lastige zaken, maar gelukkig is ook veel informatie over dit te onderwerp te vinden op het net. De overeenkomst die ik gebruik is hier te vinden.

TFCD

Ik werk voor als nog volgens het TFCD principe. Hiermee wordt bedoeld Time For CD wat betekent dat het model tijd ter beschikking stelt in ruil voor foto's op een CD. In dit geval krijg je een CD met de beste foto's door mij of samen met het model geselecteerd. De foto's zijn natuurlijk ook te downloaden van de site. Hiermee kan zowel ik mijn als u uw portfolio aanvullen.

Een vrije gift sla ik niet af, dit kan ik weer investeren in middelen voor mijn fotostudio.

Gaan we op locatie fotograferen en moet ik verder dan 10 km rijden dan reken ik 19 eurocent per kilometer.

 

Middelen.

Ik heb de beschiking over een fotostudio met een tweetal studioflitsers. Ik fotografeer met een Digitale spiegelreflex van het type 400D van Canon. Dit is een 10 Megapixel camera wat ruim voldoende is voor modelfotografie. Daarnaast heb ik van hetzelde merk de digitale spiegelreflex van het type 300D als back-up.

Tips

Op het internet zijn vele tips te vinden die kunnen helpen bij een fotosessie, denk bijvoorbeeld aan geschikte kleding en verschillende poses.

Voorbereiding voor een fotoshoot

Poseren

Home | Gallerij | Fotoshoot | Tarieven | Biografie | Contact | Links | Log in
Deze site is ontworpen door Arnold Leus ©